Despre Grand Pier

Echipa Grand Pier

Intim si artistic, Grand Pier este un mic muzeu destinat iubitorilor de arta, confort si calitate. Decorul cosmopolit da o nota distincta fiecarei incaperi oferind oaspetilor o adevarata experienta muzeistica si nu doar un pat pentru a petrece noaptea. Grand Pier este un boutique hotel cu o identitate puternica care se adreseaza iubitorilor de arta si celor dornici de explorarea a culturii locale ca urmare a pozitionarii ultracentrale.

Va invitam sa cunoasteti o echipa tanara si dedicata oaspetilor Grand Pier. Politica noastra este sa mentinem cel mai inalt nivel de ospitalitate de la curatenie la eficienta. Va asteptam!

General Manager

Adnana Matei

Manager
Housekeeping

Carmen Ghita

Housekeeping Manager
Frontdesk

Roberta Chicos

Frontdesk Manager
Marketing

Alexandru Bors

Marketing Manager

Boutique Cafe

Locul perfect pentru a iti incepe ziua.

Breakfast Lounge

Cu o terasa superba deschisa pe timpul verii si un salon cochet si intim pentru restul anului.

Micul Paris

Sala de conferinte sau salon pentru evenimentul dumneavoastra. Va asteptam!

Spa

Momentan sub reamenajare, dar va puteti bucura de serviciile centrului de remodelare din cadrul hotelului.

Facilitati Grand Pier Hotel

Grand Pier – o experienta… Localizat ultracentral, Hotel Grand Pier dispune de 30 de camere dotate la standard de 4*. La câțiva pași puteți găsi mai multe restaurante și cafenele, la 800 de metri de această proprietate. Grand Pier este localizat in Piata Unirii, la 500 de metri de centrul vechi, la 1 km de clădirea Parlamentului şi la 21 km de aeroportul Otopeni.

  • 1.Free WiFi
  • 2.TV LCD, sistem inteligent de racire-incalzire
  • 3.Muzica ambientala, minibar
  • 4.Welcome Package
Room
Room

Review Booking.com

Camerele sunt decorate tematic, mobilate cu bun gust, predomina fierul forjat; nu am intalnit ceva asemanator în Romania. Zona este foarte linistita chiar daca este la 3 min de magazinul Unirea De revenit cu placere, intr-o alta camera :-)

Review Booking.com

Great location 10 mins walk from Old Town. Helpful staff, parking, fridge, hairdryer, quiet hotel and comfortable bed. Very reasonable. We would stay again, it had everything we required

Maria - Booking.com

La ubicación es sin duda lo mejor del hotel. En el centro de la ciudad junto a los principales lugares que hay que visitar así como restaurantes y bares. Las habitaciones son amplias, están limpias y tienen muchos detalles.

La Casa Bucuresti
Adnana Matei
Majestic Olimp
Andrei Neagu
Vision
Lemon Music Online